Werkwijze in Asten

Woningontruiming Wolter hanteert  de volgende werkwijze om een werk offerte tot oplevering af te handelen.

Stap 1: Offertebezoek

Nadat de aanvraag binnen is gekomen voor het uitbrengen van een offerte, maken wij binnen 2 uur een afspraak voor een offertebezoek. Mocht u overdag geen tijd hebben, dan maken wij in de avond uren gerust tijd voor u vrij. Tijdens dit bezoek nemen wij uitgebreid de tijd om alle wensen van de klant door te nemen wat met het werk te maken heeft. Verder zullen wij alle vragen uitgebreid voor u beantwoorden. Tijdens dit bezoek kunt u een gespecificeerde offerte van ons verwachten.

Stap 2: Bijwerken offerte

Mochten er na de afspraak andere werkzaamheden bijkomen kunnen wij dit altijd toevoegen aan de offerte.

Stap 3 : Werkzaamheden uitvoeren

Nadat de offerte is goedgekeurd door de klant plannen wij deze meteen in. Tijdens de werkzaamheden zal de ontruimer voor minimale overlast zorgen en het werk netjes opleveren zoals u van ons verwacht. Doordat alles vast staat in de gespecificeerde offerte zullen er geen afwijkingen zijn. Mochten er na de ontruiming toch iets in gebreken zijn zullen wij dit in goed overleg met de klant geheel naar tevredenheid oplossen.

Stap 4 : Oplevering

De oplevering vind plaats gelijk nadat het werk voltooid is. Omdat de ontruimer bij de oplevering aanwezig is kan hij samen met de klant de woning of bedrijfspand door lopen en op tevredenheid controleren. Mochten er echter nog wensen zijn, dan zullen deze naar tevredenheid worden opgelost.